Vrienden

We zoeken actief de samenwerking met andere organisaties die dezelfde kijk op de wereld hebben, om elkaar te versterken waar we kunnen. Dus kijk ook eens bij onze vrienden:

  • Het A+O fonds Gemeenten ondersteunt organisaties en hun medewerkers met bijvoorbeeld evenementen, subsidies en publicaties. Het A+O fonds ondersteunt Deell zowel financieel als via hun netwerk. 
  • NSvP, ofwel de Nederlandse Stichting voor Psychotechniek maakt zich sterk voor mens en werk. De stichting wil bereiken dat mensen hun capaciteiten optimaal kunnen benutten en ontwikkelen in hun werk. Kennisontwikkeling en kennisuitwisseling zijn onze belangrijkste activiteiten. De NSvP heeft onder meer het symposium "Professionals doen het zelf!" mogelijk gemaakt. 
  • Serious ambtenaar verzamelt niet alleen (heel veel) geld in voor Serious Request, maar biedt professionals ook de kans om eens een kijkje bij andere organisaties te nemen. Dubbel goed bezig dus. 
  • Ynnovate zet zich samen met het netwerk van Ynnovators actief in voor de realisatie van een innovatieve overheid door vernieuwende manieren van (samen)werken gebaseerd op principes zoals creative problem solving, scrum en design thinking. Veel Ynnovators zijn ook workshopgevers bij Deell. 
  • TNO doet onderzoek naar innovatieve werkvormen en nieuwe manieren van leren, ontwikkelen en samenwerken. TNO heeft onderzoek gedaan naar de effectiviteit van Deell. 

Ook interesse om samen iets te doen? Laat het vooral weten.